OFERTA PRODUSE

Sare Celtica Grunjoasa - Springmarkt, 500 g

Producator: Springmarkt

Sectiune: Produse Naturiste

Categorie: Alimentare

Subcategorie: Sare

Cod produs: 752158

Id oferta: 751870

Disponibilitate: In Stoc

Timp de livrare: Maxim 5 zile

Vandut de: Esteto.ro

Pret: 20 Lei

Transport Gratuit
pentru comenzi peste 500 Lei
Garantia Calitatii
factura si declaratie conformitate
Cost Transport: 20 Lei
la comenzi mai mici de 500 Lei
Banii Inapoi Garantat
drept de retur in 14 zile

Descrierea produsului:

Sare Celtica Grunjoasa - Springmarkt, 500 g: sare colectata din Atlantic, pe coastele Britaniei din Franta, folosind metode traditionale celtice, pentru extragerea si uscarea acesteia utilizandu-se numai unelte de lemn, fara metal. Contine toate cele 84 oligoelemente gasite in apa de mare si in corpul uman.

Sarea celtica are proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, fiind eficace in tratamentul diverselor afectiuni ale pielii, cum ar fi eczemele, psoriazisul sau infectiile cutanate. Poate reduce inflamatia articulara.

Ingrediente: 100% sare celtica de mare grunjoasa neiodata.

Mod de utilizare: este recomandata pentru condimentarea salatelor, muraturilor, omletelor, carnii, legumelor la cuptor, pastelor, etc.

Cantitate: 500 g.

Brand: Springmarkt

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri)

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review

Alte produse din categoria Alimentare care te-ar putea interesa:

-25%

Pret initial: 8 Lei


Pret redus: 6 Lei




Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Pentru Mobil


Copyright © Esteto.ro  

Termeni si conditii.