Producator: Jason
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Ingrijirea parului
Subcategorie: Balsamuri
Cod produs: 433411
Id oferta: 433119
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 5 zile
Vandut de: Esteto.ro
Pret initial: 62 Lei
Pret: 56 Lei
Balsam de Par pentru Intarirea Firelor Despicate Biotin Jason, 473 g: Balsam imbogatit cu vitamina B, gabenele, musetel si ginseng ce au rolul de a intari si de a repara parul deteriorat. Ingredientele continute patrund in firul de par, sustinand revitalizarea si rezistenta acestuia. Produsul hidrateaza in profunzime parul, lasandu-l mai sanatos, stralucitor si cu mai mult volum. De asemenea, acesta nu contine parabeni si sulfati lauril.
Ingrediente: Aqua (Water), Glycerin, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Chenopodium Quinoa Seed, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Equsetum Arvense Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Panax Ginseng Root Extract, Biotin, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Behentrimonium Chloride, Brassica Alcohol, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Citric Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Seedcake, Isopropyl Alcohol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Menthol, Panthenol, Phenethyl Alcohol, Sodium PCA, Sodium Phytate, Triethyl Citrate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Mod de utilizare: Dupa samponare, se aplica balsamul si se lasa sa actioneze cateva minute. Apoi, se clateste cu apa din abundenta.
Tip par: Degradat, Fir subtire, Uscat.
Beneficiu: Hidratare.
Cantitate: 473 g.
Brand: Jason
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.