Producator: Casa
Sectiune: Carti
Categorie: Gastronomie
Subcategorie: Bauturi
Cod produs: 46370
Id oferta: 45925
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 3 zile
Vandut de: Libris SRL
Pret: 36.52 Lei
Producerea Palincii Si A Lichiorului In Gospodarie - Panyik Gaborne, editura Casa: Producerea palincii si a lichiorului in gospodarie - Panyik Gaborne dr.
Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe.
In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante.
Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru inceput sunt prezentate conditiile de cultura a fructelor, perioada optima de recoltare si prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate.
In continuare, cititorilor li se dezvaluie intreaga tehnologie a obtinerii borhotului din fructe si a procesului de fermentatie. Un capitol aparte este rezervat prezentarii elementelor componente ale borhotului fermentat si a rolului acestora in obtinerea unor produse de calitate.
Urmeaza descrierea detaliata a instalatiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare si intretinere a acestora, precum si a conditiilor necesare depozitarii si maturarii palincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor in curs de realizare si a celor finite, dar si eventualele defecte care pot aparea in procesul de fabricatie si procedeele de corectare a acestora.
Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, intregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat in detaliu, ca in cazul palincii.
Caracteristici: An aparitie - 2014; Nr. pagini - 103;
ISBN: 9786068527567
Editura: Casa
Autor: Panyik Gaborne
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.