Producator: Mast
Sectiune: Carti
Categorie: Gastronomie
Subcategorie: Bucatarie
Cod produs: 46434
Id oferta: 45989
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 3 zile
Vandut de: Libris SRL
Pret: 25 Lei
Carnea uscata - Gerd Wolfgang Sievers, editura Mast: Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne.
Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Caracteristici: An aparitie - 2017; Colectie - Mancaruri si bauturi; Format - 200x130; Nr. pagini - 153; Editie - Necartonata;
ISBN: 9786066490757
Editura: Mast
Autor: Gerd Wolfgang Sievers
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.