Producator: Curtea Veche
Sectiune: Carti
Categorie: Sanatate
Subcategorie: Diete
Cod produs: 52129
Id oferta: 51684
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 3 zile
Vandut de: Libris SRL
Pret: 45.6 Lei
Tocanita pentru suflet - Mihaela Bilic, editura Curtea Veche: Cartea Tocanita pentru suflet, semnata de dr. Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutritionist din Romania, este un amestec delicios de sfaturi si mici secrete de nutritie si gastronomie menit sa aduca o perspectiva complexa asupra aspectelor pe care le ocupa mancarea in viata noastra. Volumul reprezinta o colectie de texte pe care autoarea le-a postat de-a lungul unui an pe pagina sa de Facebook, fie in urma experientelor cu pacientii, fie ca reactie la diferite subiecte vehiculate in mass-media. Textele sustin moderatia, o atitudine echilibrata si o relatie pozitiva cu mancarea.
Reteta
Cum se face o tocanita pentru suflet?
Se iau postarile de pe Facebook dintr-un an intreg, se aseaza frumos in pagina, se presara cu emoticoane si decoruri pentru buna dispozitie, se tipareste pe hartie galbioara sa placa ochiului si gata!
Nu exista nicio ordine, subiectele sunt puse laolalta in functie de inspiratia de moment, ca sa iasa mancarea buna. Veti gasi inauntru ingrediente pentru copii si mamici, sfaturi despre diete si secrete despre alimente, explicatii despre cum ne functioneaza corpul si mintea in legatura cu mancarea si mai ales indemnuri pentru o relatie bazata pe prietenie, intelegere si placere cu hrana noastra cea de toate zilele.
De consumat fara moderatie, la orice ora si in orice context, e pe gustul tuturor. Pofta buna la ... citit! - Dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist
Caracteristici: An aparitie - 2016; Format - 200 x 130 mm; Nr. pagini - 174; Editie - Necartonata;
ISBN: 9786065888623
Editura: Curtea Veche
Autor: Mihaela Bilic
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.