Producator: Publisol
Sectiune: Carti
Categorie: Beletristica
Subcategorie: Carti thriller
Cod produs: 530113
Id oferta: 529835
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 2 zile
Vandut de: Publishing Solutions
Pret: 19.9 Lei
Un fals redactor al unui ziar bucurestean il cauta pe locotenentul-major Mircea Dabu,
interesandu-se de inculpatii din dosarul crimei din restaurantul „Berbecul“, afl ati in arestul Politiei.
Afaceristul italian este gasit impuscat in padurea Baneasa. In urma perchezitiei, in seiful acestuia este descoperit un singur document: un fax de la Interpol catre Politia din Austria cu textul „Arestati-l pe Mario Campanella!“
Urmariri, impuscaturi in parcari intunecoase, o operatiune secreta in care Dabu e implicat fara sa vrea – toate acestea il conduc pe locotenentul-major pe urmele unui ins deosebit de inteligent si viclean, cu un plan diabolic.
Haralamb Zinca (pseudonimul literar al lui Hary Isac Zilberman) s-a nascut pe 4 iulie
1923, la Roman. A scris peste 50 de romane politiste si de spionaj, dar si jurnale de
front si carti de cercetare istorica. Este considerat parintele literaturii de gen din
Romania, Sfarsitul spionului fantoma fi ind prima carte de spionaj scrisa de un autor
roman, iar O crima aproape perfecta, prima carte politista.
A fost unul dintre cei mai vanduti scriitori romani ai epocii sale. Cartile lui, tiparite in tiraje de 250 000-300 000 de exemplare, se epuizau in doar cateva zile. Cazurile inventate de el erau atat de surprinzatoare, incat anchetatorii profesionisti ii cereau sfaturi pentru rezolvarea unor cazuri reale. A fost distins cu Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti – pentru cartea-document Si a fost ora H (1971) – si cu Premiul Uniunii Scriitorilor (1976). A murit, dupa o lunga suferinta, la Bucuresti, pe 24 decembrie 2008.
Editura: Publisol
Autor: Haralamb Zinca
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.