Producator: Milk Shake
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Ingrijirea parului
Subcategorie: Balsamuri
Cod produs: 719869
Id oferta: 719549
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 5 zile
Vandut de: Esteto.ro
Pret initial: 145 Lei
Pret: 136 Lei
Balsam Post Colorare pentru Par Vopsit - Milk Shake Color Specifics Color Sealing Conditioner, 1000 ml: balsamul se foloseste dupa colorarea parului, ajuta la inchiderea cuticulei si sigileaza pigmentii de culoare, pentru un rezultat mai durabil si pentru un par stralucitor. Contine proteine din lapte, pantenol si provitamina B5, care intaresc si ingrijesc parul, il ingroasa, iar vitamina E are actiuni antioxidante si protectoare. Uleiul de tarate de orez are o actiune hidratanta, emolienta si hranitoare asupra parului. Formula care actioneaza in mod natural impotriva razelor UV. Pentru un par mai moale, luminos si usor de pieptanat.
Ingrediente: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Oryza sativa (Rice) Bran Oil, Stearalkonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrolyzed Milk Protein, Trideceth-12, PEG-3 Distearate, PEG-8, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Dicocoylethylenediamine PEG-15 Sulfate, Hydrolyzed Wheat Protein, Methicone, Polyquaternium-10, Carbocysteine, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Linalool.
Mod de utilizare: aplicati dupa samponarea parului. Distribuiti balsamul pe toata lungimea parului si lasati-l sa actioneze cateva minute. Apoi clatiti cu apa calduta.
Tip par: Vopsit.
Beneficiu: Mentinerea culorii, Hidratare, Nutritiv, Protectie uv, Stralucire.
Cantitate: 1000 ml.
Brand: Milk Shake
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.