Producator: Sly Nutritia
Sectiune: Produse Naturiste
Categorie: Alimentare
Subcategorie: Batoane proteice
Cod produs: 736096
Id oferta: 735807
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 7 zile
Vandut de: Esteto.ro
Pret: 8 Lei
Baton Proteic cu Arahide Crocante si Aroma de Caramel cu Stevia (fara Zahar) - Sly Nutritia Fizico The Right, 60 g: baton bogat in proteine (26%) din lapte, zer si soia, fara zahar cu strat dublu de ciocolata cu lapte. Acest produs sustine cresterea, mentinerea si tonifierea masei musculare, datorita aportului crescut de proteine cu eliberare rapida si moderata si totodata mentinerea sanatatii sistemului osos. Este gustarea perfecta, foarte delicioasa, intr-un invelis de ciocolata cu lapte, cu interior cu textura crocanta si gust intens de caramel, bogata in fibre, cu indulcitori naturali si Stevia.
Ingrediente: sirop de polidextroza (fibre), amestec de proteine 21,6 % (izolat proteic din soia, concentrat proteic din lapte, izolat proteic din zer), invelis de ciocolata cu lapte 20% [indulcitori (eritritol, glicozide steviolice din Stevia), lapte praf degresat (26%), unt de cacao, masa de cacao, grasime anhidra din lapte, emulsifianti (lecitina de soia, poliglicerolpoliricinoleat), arome], arahide (13%), pasta de arahide, agent de umezire (glicerol), indulcitori (sirop de maltitol, glicozide steviolice din Stevia), grasime vegetala nehidrogenata din palmier, lapte praf degresat, pudra de cacao cu continut redus de grasime, emulsifiant (lecitina de soia), extract de drojdie, aroma de caramel, extract de ceai verde.
Mod de utilizare: se poate consuma la micul dejun sau ca gustare, ca un desert fara zahar; inainte de efortul fizic pentru tonifiere si sustinere musculara; poate fi consumat si dupa efortul fizic pentru a reface rezervele organismului de proteine, vitamine si minerale.
Cantitate: 60 g.
Particularitati: Fara zahar.
Brand: Sly Nutritia
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.