Producator: Subrina
Sectiune: Produse Cosmetice
Categorie: Vopsea de Par si Oxidant
Subcategorie: Oxidanti
Cod produs: 773764
Id oferta: 773476
Disponibilitate: In Stoc
Timp de livrare: Maxim 5 zile
Vandut de: Esteto.ro
Pret: 83 Lei
Oxidant Crema 12% - Subrina Professional Developer Hydrogen Peroxide, 1000 ml: oxidant crema profesional, special conceput pentru utilizare in combinatie cu vopselele permanente si pudrele de decolorare din gama Subrina Professional. Acesta faciliteaza procesele de vopsire si decolorare, oferind rezultate intense si uniforme. Textura moale si cremoasa asigura o aplicare precisa si controlata. Protejeaza structura firului de par in timpul procesului de colorare sau decolorare.
Mod de utilizare: se amesteca in proportia recomandata cu vopseaua sau pudra de decolorare (de obicei 1:1 sau 1:2). Amestecati 1:1 pentru a obtine nuante mai bogate si pentru a acoperi firele de par albe. Se aplica pe par conform instructiunilor produsului colorant. Se respecta timpul de actiune indicat, in functie de efectul dorit. Clatiti bine parul si urmati cu tratamentele recomandate pentru hidratare.
Proportii de amestecare recomandate:
- pentru par fin utilizati oxidant 6.3 vol (1.9%);
- pentru vopsire ton pe ton - oxidant 10 vol (3%) timp de 30-40 min;
- pentru acoperirea parului alb - oxidant 20 vol (6%) timp de 30-45 min;
- pentru iluminare cu 2-3 tonuri - oxidant 30 vol (9%) timp de 30-40 min;
- pentru iluminare cu 4-5 tonuri - nuante super luminoase si oxidant 30 vol /40 vol (9%/12%) timp de 40-45 min.
Atentie: evitati contactul cu ochii si pielea. Contine peroxid de hidrogen. Purtati manusi in timpul aplicarii. Efectuati un test de alergie inainte de utilizare. A nu se utiliza pe pielea iritata sau sensibila. Produsul poate provoca reactii alergice. A nu se lasa la indemana copiilor. A se folosi numai pentru uz profesional.
Cantitate: 1000 ml.
Brand: Subrina
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.